dissabte, 28 de febrer del 2009

Ja no tenim crosta!! (o la Jornada de Reflexió)

Visca, visca!!! Ens hem lliurat de la crosta!!
Fa una mica més d'un any, un alt càrrec del PSOE-PSC s'encarregava d'avisar-nos que s'havia de treure la crosta nacionalista dels mitjans públics. Després va caure en Bassas, etc, etc.
Bé, doncs, avui em sento alleugerit. Ja estem sense crosta!!
És dissabte, i acabo de veure el telenotícies migdia. Doncs resulta que han començat, i s'han passat... 14 minuts!!! parlant de la jornada de reflexió de les eleccions del País Basc i de Galícia, que són demà. Evidentment, no tinc res (només faltaria) en contra d'aquests pobles germans, però en unes notícies de Catalunya, en unes notícies elaborades en clau de Catalunya, aquestes eleccions no tenen la més mínima transcendència! De debò!! Ni hi guanyem ni hi perdem res!!! I ells, els responsables de les notícies de Catalunya, que ho paguem tots, cal dir-ho, es munten un dispositiu enorme, envien equips especials, fan sondejos a peu d'urna, ens han ensenyat com estan passant la jornada els caps de llista de les dues eleccions (uns fan footing, els altres han rebut els fills que venen de Madrit, algun altre ha anat a veure el poblet d'on era alcalde...), ens han fet la previsió del temps que farà demà... allà! I per acabar-ho d'adobar, en la publicitat endogàmica que fan a l'intermig, ens ensenyen ben cofois que demà en faran un especial de tot el dia, al Canal 33, amb un seguiment amplíssim, previsions, declaracions, les tonteries que succeeixin, la seguretat... i els primers resultats en directe en "l'apassionant nit electoral", amb les valoracions dels "experts" de torn (de cada partit, és clar)!!
Ara em direu... INGENU!! "Clar que ens hi juguem alguna cosa. Tot està relacionat".
I jo us dic: "NO!!!". Als únics que els interessa aquest tema és als partits d'obediència, de dependència" espanyola (especialment el PSOE-PSC i el PP). Per veure la correlació de forces, com segueix, si uns pugen o baixen, si els altres estan tocats... Però a casa nostra, res de res!!!
Fantàstic, senyors responsables del tripartit (sí, uns per fer-ho i altres per deixar-ho fer). Ja tenim unes Notícies PLENAMENT ESPANYOLES! Només es diferencien amb les cadenes estatals pel fet d'estar transmeses en català (un català pobríssim, d'altra banda), però la mentalitat és la mateixa. Fins i tot, no sé si us hi heu fixat però ara als esports, després de parlar del Barça i alguns cops de l'Espanyol (mai del Girona, per exemple), SEMPRE parlen del Madrit: que si han entrenat bé, que si han fet declaracions...
Moltíssimes gràcies, doncs, senyors/es del PSOE-PSC. Ho heu aconseguit.
(Cap als altres): cap on ens hem de refugiar, ara?

1 comentari:

Dani ha dit...

Jordi, jo fa molt de temps que no veig les notícies a la TV. Agafo els diaris, i faig una tria del que m'interessa: una mica de La Vanguardia, una mica d'El Punt, una mica de l'Avui, una mica del Periódico i una mica del País, així, llegint per sobre titulars i aturant-me on crec que m'interessa. Tant de bo es pogués fer el mateix amb la TV. El trist és pensar que hauria de necessari poder fer això a casa nostra.