divendres, 27 de juny del 2008

Ha caigut la crosta (Antoni Basses)

Ja vaig avisar fa uns mesos que l'avís que el PSOE (altrament dit PSC per guradar les aparences) sobre la crosta nacionalista que s'havia de suprimir dels mitjans públics anava de debó. Aquests no amenacen debades.

Doncs ja està. Ha començat. Avui he sentit l'Antoni Basses despedint-se (amb tota l'elegància del món, això sí), de l'audiència del Catalunya Matí després de 14 temporades. "De manera sobtada", ha dit. "Per discrepàncies sobre el format amb la direcció de l'empresa", ha reconegut. "De forma no desitjada", s'ha dolgut. Però ja està fet.

Ara tindrem (tindran, perquè amb mi que no comptin) un Catalunya Matí diferent, ple de notícies sobre la corrupció a Marbella o la "boda" de Belén Esteban. Perquè és el que interessa a la gent, argumentaran. Perquè és més proper a la Catalunya "real", diran.

Doncs no. No convencen. Manen i prou. Desfan el país i prou. Ens anul·len i ja està. Cafè per a tots. Tots iguals i tal dia farà un any.

Gràcies, Antoni, per tot el que has fet. Tant de bo no es perdi en l'oblit.

3 comentaris:

Els del PiT ha dit...

Potser és hora que et passis al Basté i el seu Món a Rac1, venen temps de canvi...

Jordi ha dit...

Potser ho provaré. Gràcies pel consell, company!

Dani ha dit...

En Bassas sempre ha estat dels pocs que diuen les coses tal com les pensen, i també dels pocs capaços d'entrevistar algú d'idees completament oposades a les seves, sense anar a buscar la humiliació pública ni l'enfrontament. I això, en el periodisme actual, és un meravella.

Sort, Antoni!

PD: I en Basté... no ho sé. És que no m'acaba de caure massa bé, aquest home!