dilluns, 7 d’abril del 2008

Qui és nacionalista?

En el continu reforçament del nacionalisme espanyolista, un punt i apart són les redaccions d'esports dels mitjans de comunicació... espanyols. I si no, observeu la gran deriva que han fet darrerament, que han passat de glosar dia sí, dia també, les excel·lències del "gran" Fernando Alonso o l'espanyolíssim Rafa Nadal (n'hauríem de dir "Rafa Navidad"?), a silenciar els seus actuals fracassos (d'altra banda, perfectament naturals) i centrar-se en altres objectius: ara l'important és la Premier, la primera divisió de futbol anglesa!! I tot, per què? Doncs perquè allà hi treballen gent com Rafa Benítez, Juande Ramos, Fernando Torres o els espanyolíssims Xabi Alonso o Cesc (Kcés)Fàbregas.

Així, doncs, la Premier s'ha convertit a la Fe de l'espanyolisme, reconeixent la gran superioritat de la Raza, i tots els ets i uts de la Lliga Anglesa han de ser seguits com a propis per l'afició espanyola. Estan arribant a esgotar els epítets hispànics. Tot sigui per la causa!

És molt divertit de veure. Seguiu-ho, siusplau...

3 comentaris:

Dani ha dit...

Jo ja fa temps que ho segueixo, això! És fantàstic l'orgull que senten per en Kcés Fàbregas i en Sabi Alonso.
I també és fantàstic l'odi perquè en Laporta toca el tema catalanista, ja que diuen que no es pot polititzar un club. Tothom sap que al Madrid no el relacionen amb la grandesa d'España, sinó que és un club del món, un club tan espanyol com camerunès o tibetà. Com el Barça, que no s'hauria de polititzar: hauria d'oblidar la causa catalanista i sentir-se tan espanyol com l'Almería, perquè això no és polititzar-lo.

Els del PiT ha dit...

Què dir a més que quan perden són catalans com Pedrosa i Elies i quan guanyen són espanyols?

Per no parlar de l'NBA amb en Gasol i en Navarro i els mrizzlies de gremlins o una cosa així.

Salut i a llogar cadires!

Jordi ha dit...

Exacte, Sergi, me'ls havia descuidat. Dos clars exemples més d'objectivitat i no-nacionalisme al periodisme esportiu... Ara cal que els fem cas i el Barça no barregi esport i política!