dimecres, 18 de febrer del 2009

Batman surt de l'armari (o El País - Incultura)


Com han canviat les coses!!

Batman vindrà a Barcelona a solucinar alguns problemes. Segurament, com a garant de la llei i la justícia, perseguirà el castellà... i això que ja està prou perseguit!

Però avui m'ha sorprès aquesta "notícia" per una altra cosa: resulta que Batman, icona i emblema tradicional (junt amb Superman, és clar) de la ínclita macroeditorial americana DC Comics, ara és un superheroi... de la Marvel!!!

Un trànsfuga, això és el que és! Com en Carles Puyol, que es deu haver convertit en el nou capità del Reial Madrit, o Fidel Castro que és el nou Secretari del Tresor nordamericà. Si ens en queden, per veure, de coses encara...

Bé, ara més seriosament. Cóm un mitjà com El País demostra una incultura tan tremenda? És culpa de la crisi? Crec que recentment han fet una enorme retallada de plantilla sota el nom de "reestructuració de l'àrea audiovisual", o alguna cosa així. I aquí en teniu els resultats. Publiquen un articlet, que no signa ningú, sinó que posa "AGENCIAS", amb una cagarada tan grossa. O és que algú els l'ha colada a l'estil Wyoming? (Per cert, la mateixa notícia, publicada per El Periódico, i signada per en Ramon Vendrell, és d'allò més correcta i documentada).

Començo a estar-ne tip, de la gent que escriu en mitjans de comunicació i que no tenen ni idea del que estan posant. I és que no estem parlant de coses serioses: imagineu com deuen d'estar manipulades, malinformades i ignorades les grans guerres, massacres, misèries, tragèdies, etc., que succeeixen diàriament arreu del món. Fa feredat pensar-ho.
________


PS: per si algú no sap del que parlo, DC Comics i Marvel són dues editorials de còmics americanes rivals, enfrontades des de fa dècades (tot i que han fet algunes col·laboracions), l'una és la gran competència de l'altra. Cadascuna té els seus propis universos poblats de superherois: com ja he dit, DC té els emblemàtics Superman o Batman, per exemple; de Marvel són Captain America, Spiderman, X-Men, etc. De primer de primària.

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Avui mateix, però, cap allà a mig matí, El País ha rectificat (suposo que algú li ha fet pujar els colors a les galtes) i ha publicat la informació correcta. Fins i tot hi han afegit una "Fe d'errates" al final on fan esment d'aquesta relliscada.
Però, el que no sé és... a l'edició impresa ha sortit??
HAHAHAHAHAHA

Els del PiT ha dit...

Noi, jo no tinc el costum de comprar diaris, em crec més la realitat virtual. Faig malament? Pot ser, ningú és perfecte, però són petites coses que van colant i si et descuides la cagues sense voler en una discussió de barra de bar (no jo, eh?).
;-)
M'has espantat amb en Puyol... És que hi ha qui canvia de jaqueta com si canviés de partit polític... (El Perich dixit)
Apadéu!

Els del PiT ha dit...

Ep Jordi!
Quan tinguis un moment de baixa autoestima, passa't pel PiT que potser aconseguirem aixecar-te-la... (l'autoestima, és clar ja que per allò altre ja saps què has de fer i on anar, suposo...)
;-)

Jordi ha dit...

Hahaha... molt bona, company!
Ja hi passo sovint, pel PiT. És per això que dic que estic TiP d'altre gent impresentable, bàsicament incompetent.
Però l'autoestima, AMUNT SEMPRE!!

Anònim ha dit...

Com crec que el nano no s'ha explicat prou bé, em deixaré de subtileses... Jordi:
Que passis pel PiT tan aviat com puguis, avui hem fet el lliurament d’uns premis i t’ha tocat!!!
Oído barraaaa?!?
Doncs apa, que ja t’ho he aclarit noi, hi hi hi...